Angajari distribuitor pliante

Suntem in cautare de noi persoane care doresc sa se alature echipei noastre. Daca vrei sa intrii intr-o echipa tanara si dinamica acum este momentul!

AGENT MARKETING

Compania Lycos Courier este in cautare de agenti marketing. Ce este un agent marketing? Este o persoana dibace, eficienta care actioneaza pentru promovarea imaginii si serviciilor companiei. Dupa un training efectuat la sediul companiei, incheiat cu cu un test de verificare a cunostintelor,  agentul de marketing va putea actiona eficient si in mod profesionist pentru promovarea companiei si gasirea resurselor de eficientizare a activitatii: contracte, pre-contectracte, parteneriate, etc.

Satisfactii? DA! Atat pe plan profesional, cat si personal:

  • programul de lucru ramane la latitudinea agentului de marketing;
  • patrunderea in mediul de afaceri si cunoasterea acestui sistem "pe viu";
  • decontarea cheltuielilor cu materialele de promovare ce sunt in interesul companiei (mape de prezentare, CD-uri de prezentare, brosuri, pliante de promovare, pixuri, egende, etc)
  • alte facilitati prezentate agentului de marketing in cadrul interviului.

CURIERI POSTALI SI DISTRIBUITOR FLYERE SI PLIANTE PUBLICITARE

Aceste job-uri se adreseaza in special persoanelor care, in timpul liber, pot presta si servicii de distribuire corespondenta, materiale publicitare, pliante, flyere. Care este avantajul? In multe situatii, la Lycos poti castiga in timpul liber ceea ce altii castiga intr-o luna de munca, 8 ore pe zi. In afara de asta, programul ti-l faci cum doresti, important este sa iti desfasori activitatea cu responsabilitate.

Daca consideri ca te poti incadra in limitele seriozitatii si responsabilitatii, atunci poti veni la sediul nostru din Timisoara, Splaiul Penes Curcanul 3-5, cam. 10. Informatii la tel. 0256-209083

Trimite-ne cv-ul impreuna cu o poza la adresa de mail office@lycoscourier.ro sau depune-l direct la sediul nostru din Timisoara, Splaiul Penes Curcanul 3-5, cam. 20. Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.