Parteneri distributie pliante

       

 

 

  In calitate de manager al acestei institutii de tarepie naturala (salinoterapie) pot spune ca prin profesionalismul si etica celor de la Lycos Courier, departamentul distributie flyere, am reusit performanta de a tripla numarul de clienti. Ii recomand cu multa caldura.

Lazar Sorin – manager SALIS

 

   Ca si societate de media, am avut foarte multi clienti care imi solicitau, pe langa servicii de publicitate audio-video, si servicii de distributie flyere. Pe piata timisoreana exista multi prestatori de asemnea servicii, de regula de o calitate indoielnica de care m-am izbit deseori. Cu toate acestea, in ultimii ani am apelat la serviciile de distributie flyere ale companiei Lycos Courier de care am fost foarte multumit! In trei cuvinte: SERIOZITATE SI PROFESIONALISM MAXIM!

Popa Laurentiu – Director General Question Media

 

   Clientii nostri se datoreaza in mare parte seriozitatii acestor oameni care efectueaza seviciul de publicitate pentru expozitiile ce le facem. Un colectiv de cinste! Continuati tot-asa!

Vladimir Culea – Director General Expo Timisoara International

 

 

   In domeniul asigurarilor orice greseala poate avea consecinte nebanuite si ma refer aici inclusiv la informarea eronata a potentialior clienti. Curierii de la aceasta firma de distributie flyere ne-au adus un dublu avantaj: o livrare serioasa si responsabila a materialelor publicitare, dar si o expunere a avantajelor acestor asigurari direct pe teren potentialior clienti! Le multumim!

Vlaicu Voicu – Manager Geoterom – rca-ieftin-timisoara.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *