Casa cu jucarii

Locul unde copii se simt minunat: party, jocuri, after school, creativitate, petreceri tematice si multe alte distractii. Animatori, clovni, actori, Alba ca zapada, Neghinita, Pirati, Cenusareasa sunt doar cateva dintre atatea personaje coborate din minunatele povesti si pe care le … Detalii..

Vechea problema … ramane actuala!

Dupa 25 de ani  inca nu putem vorbi de o predictibilitate legislativa, Codul Fiscal si cel de Procedura Fiscala suferind deja peste 23 de modificari pana in prezent.   Imprevizibilitatea, incertitudinea, necunoasterea sunt cateva din consecintele  deselor modificari fiscale care, … Detalii..

Obligativitatea raportarii tranzactiilor de peste 5000 de euro

Obligativitatea raportarii tranzactiilor de peste 5000 de euro

Potrivit noului Cod de Procedura Fiscala, orice operatiune financiara avand ca obiect tranzactii de peste 5.000 de euro va trebui raportata catre ANAF. Astfel, prin noul Cod se impune obligativitatea institutiilor financiare, cazinourilor, notarilor, avocatilor, agentilor imobiliari, auditorilor, consultantilor fiscali, … Detalii..

Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020

   Recent, ministrul actual al Fondurilor Europene Eugen Teodorovici a dat asigurari cu privire la facilitatea depunerii proiectelor pe Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 cu incepere din luna mai, pe o platforma electronica mult mai simplificata fata de … Detalii..

Micii intreprinzatori si fondurile europene

Intr-o tara in care economia se bazeaza inca pe marile corporatii, micii intreprinzatori, care au mai ramas, se zbat in neputinta autoritatilor. Majoritatea doresc si au nevoie de un ajutor financiar si stau cu mana intinsa (si pregatita) in speranta … Detalii..